teisipäev, 13. aprill 2010

PisiPehmed ja nutikad

ja nii ongi, microsoft tegi midagi, mis võib olla viga, aga tulevik näitab.
ennustasin microsoftfööni koos uue Zunega, samm-sammult esmalt LG-tüüpi kirjufunktsionaalne lollifon ja siis järgnevalt lahtise opsüsteemiga nuti, aga miks peaks nutiopsüsteemitootja tegema veel mingi uue kinnise nutiopsüsteemi. arvestades, et GSM Arenas OLI opsüsteemiks "Microsoft Windows Phone 7 Based", võib neil tulla wp7/wm6.X nuditud variant, kuna pulgad ei pruugi vastata seni mainitud wp7 nõuetele. PDA DB võttis sisse alles 25.04.10, lubades opsüsteemiks winphone 6 "starter" (winphone6???, ilmselt mõni nuditud winmobile 6.X)

sellised nad siis on - KIN uann ja tuu, soovitan andmeid vaadata nii KIN-i weebist kui ka GSM Arenast ja PDA DBst, aga kriitiliselt, kuna on ikka veel esmased andmed (KINis QVGA (480 x 320)???). paistab, et GSM Arenas saadi millestki valesti aru, kuna tegu peaks olema MITTE-GSM CDMA nutidega (PDA DBs vaid CDMA), mistõttu esimeste kinnidega eestis helistada ei saa. partner Verizon (Wireless) viitab üheselt CDMA võrkudele, microsoft tegi CDMAnutid, mida peaks/pidi tegema apple?
mul on firefoxiga vaikimisi flash keelatud, ilma flashita näete KINi webist CDMA (EV-DO) ja ka diagonaalid. loomulikult on pulgad Windows Phone 7ga, 2,8" ja 3,4", 5MP ja 8MP fotosilmad, kinn tuu peaks ka 720p HD-videot salvestama, proseks on pakutud NVIDIA Tegrat. palmilik liug-püst-QWERTY ja suur-QWERTY järgivad nutide uusevangelismi, mille järgi peab nutil kindlasti anti-iphonelikult olema füüsiline klaver

rauad tegi 2006-2007 rohkem välja paistnud nutitootja Sharp, Sharpi senised nutid

2010 juuni lõpus pandi aga Kin'ide projekt kinni

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar