kolmapäev, 2. märts 2011

mobiilneti hinnasõda jätkub kõnekaartidel

hiljuti jäi silma vaikselt alanud USB-pulgaga mobiilneti hinnasõda, Elisa ja Tele2 jätkasid 28.veebruaril kõnekaartide suurema laadimisega mobiilneti TASUTA hinnalahinguga, mis on jõudnud ka reklaamitulpadele:

* Elisa Zen
"Tasuta M-interneti piiramatu andmemahuga hakkab kehtima, kui laed korraga 15 euro kõneaega. Tasuta M-Internet kehtib alates kõneaja laadimishetkest 30 päeva ja tasuta saab kasutada piiramatult kuni 1 M/bit kiirusega andmemahtu"

* Tele2 Smart
"Tasuta internetiteenuse aktiviseerimiseks peavad Smarti kasutajad lisama oma kõnekaardile vähemalt 12 euro väärtuses kõneaega. Internetiteenuse kasutamine on seejärel 30 päevaks tasuta ja ilma mahupiiranguteta"
* lisaks käivitas Tele2 28.veebruaril juuni lõpuni 1 sent/minut kõnehinna-ületulekupakkumise

EMT andis vastuse:
- viies 1.märtsil mobiilneti kliendid üle suurema mahuga või odavamatele pakettidele
- kuulutas 2.märtsil märtsi välja nutitelefonide-nutipakettide kuuks, pakkudes 24-kuulise lepinguga tasuta telefone pakettidega, mis meenutab 2010 jõuluaja-pakkumisi nuti+kõned+mobiilnet. seejuures on odavamad paketid piiratud allalaadimismahuga - 250/500MB, seejuures pole kirjas, mis juhtub, kui laed kuu jooksul üle 250/500MB alla, ka mitte üldisemal m-neti hinnakirja lehel. näiteks Elisas tuleb maksta üle lepingulise 50-500MB allalaadimise 1MB eest 6 senti. kes küsib, kuidas on mobiiliga võimalik 250MB täis laadida: Youtube VEVO kvaliteetsed vähemalt 360p videod on u 25MB, 250MB=10 videot.
soovitan enne EMT 24-kuulise lepingu allakirjutamist kõik läbi arvutada käesolevate arvete suhtes ja mõelda, kas oled valmis võtma 2-aastast igakuist kohustust maksta 10-30eurot.
hinnad langevad KÕIGEL - nutid, minuti- ja mobiilneti hind ning pidevalt tuleb peale uusi ja paremaid pulki

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar