teisipäev, 26. oktoober 2010

N8 suurimas nutipoes

N8 müügil suurimas nutipoes, hind - 8990kr/575€, 1400kr/90€ suurem varem lubatust 7590kr/485€. hinna poolest on 8990kr/575€ praegu tavaline tippmudelite väljatulekuhind, näiteks htc desire ja samsa galaxy s'i väljatulekuhinnad olid samuti u 9000kr/575€, elisas on tänini sgs'i 16G hinnad: kliendihind 8990kr/575€ ja mitte-kliendile 9990kr/640€, elionis 16G sgs'i elioni/emt kliendihind 7990kr/510€

7 kommentaari:

  1. Miks sa promod seda N8-t? Esmaspäevases Digitunnis juba öeldi väga ausalt ja otse välja, et see telefon ei kõlba kuhugile, ärge ostke seda!. Ja nüüd siis veel selline hind! Tule taevas appi!
    Ok, ma täpsustan natukene, telefoni enda koostekvaliteet on hea, aga soft (Symbian3) on täieliks saast. Niih, selleks korraks siis jälle mured kurdetud ... :)

    VastaKustuta
  2. vaata lehtede kaupa pealkirju ja võid mind süüdistada ka samsung galaxy tab'i (tapvalt kallis), delli streaki (ei saa endale ikka veel korralikku 2.1 update) ja iphone 4 (usas oli leviprobleeme) promomises

    meenutan üle, et n8 on suurima nutitootja 2010 tippmudel (kuni meegoga .9(..)-väljatulekuni) ja käesolev blogi on ... (mille kohta?)

    n8 "promo" osas proovi lugeda ühe võrra üleval olevat lugu

    VastaKustuta
  3. "esmaspäevane digitund": http://podcast.kuku.ee/saated/digitund/ 2010-10-25
    symbianijutt alates 30ndast, N8st 25ndast minutist.
    anonüüm, kui sul meeldib vigu otsida, äkki leiad midagi ka parve tõlkest

    parve on surmani meeles sellega, et turvalisuse pr-mehena ta ei teadnud, mis asi on "oraakle" ja mida ikka tahta iphone-sõltlasest roonemaast. kui iphonega ei saa midagi teha, see ei vääri rääkimist; kui aga nokia pulgal saab midagi kaarega teha, on see halb (liiga keeruline)!
    tark ei torma nagunii ja soovitan uue mudeli turuletulekul oodata 3 kuud lastehaiguste parandamiseks, seda enam, et nokia viitsib parandusi välja lasta ning võidad ka hinnas :P
    uue symbianiga võidad ka tasuta appide arvus

    VastaKustuta
  4. Ma arvan et poisid olid eetris veel suhteliselt leebed, sest eks tulevikus tahaks võibolla veel Nokia toodangut testida, kui sealt üldse tuleb midagi asjalikku enam. Minu viimane Nokia oli 3210, mis oli tõesti omal ajal äärmiselt uudne (esimene ilma antennita mobla), aga sinna see ka jäi. Nokiat jäävad ilmselt kummaradama mingi nokiamaanid kes on alati nende toodangut kasutanud ja usaldanud, sama teema nagu apple fännidega. Neid ei huvita et mõned asjad ei tööta või pole võimalikud, peaasi et bränd oleks õun või mis iganes mida kummardatakse. Mina isiklikult lähtun telefoni valikul sellest kui kuradi hea ta ikkagi tegelikult on :) Aga lahe on siin teiega seda teemat ragistada. Blogi autor on kindlasti mulle pühendanud uusima teema, mis on taaskord seotud Nokia N8-ga ... saaga jätkub :)))

    VastaKustuta
  5. 31. oktoober 2010 16:10, milline on siis sinu telefonieelistus, st milline on see KÕIGE ÕIGEM bränd või õigemini mudel (lähtudes vaid "kuradi hea"-dusest)?
    kui oled sgs-omanikust püsikommentaator, kaalu ikkagi siin endale nime valimist

    telefonide ostmisel on klassikaline esimene valik eelmise pulga tootja, kui see oli "piisavalt hea" ((c)tomi ahonen), mis tähendab ka, et saad samad fotomenüüd jms

    VastaKustuta
  6. Edaspidid esinen nime all N8 ...
    :)))

    VastaKustuta
  7. tore, N8. jää enda nimele kindlaks!

    VastaKustuta