kolmapäev, 6. juuli 2011

kohitsetud SGS II, samsa, WTF?

jagasin varem GSM Arena spekulatsiooni, et samsa võib SGS II teha ka LCD-ekraaniga, väljakuulutatud kahetuumane I9103 Galaxy R (vahepeal ka Galaxy Z) pakub ebameeldiva üllatuse.- nuga oli teravam, kohitsedes S-AMOLED ekraani S-LCDks lõigates ka 1,2GHz proset 1GHz peale, 4,3" ekraani 4,2"ks ja vahetati veel mõned pisiasjad, mis ei pruugi kõigile meeldida.
iseenesest pole sellises kokkuhoius midagi erilist, ka SGSL oli SGS energiasäästlikuma samsa hummingbirdi skeemi asemel Texas Instrumentsi OMAP ja põlvkondi vanem videokivi. kui teha odavamat mudelit, pole tõesti mõtet panna vaid kümmekond dollarit odavam ekraan, vaid võimalikult mitmelt komponendilt veel hinda alla võtta.
kes arvab, et SGS II võib ikkagi saada 4,3" S-LCD, nagu SGSL I9003 ja Google Nexus S I9023, vaadaku numbriloogikat - Z I9103 lõppeb teiste S-LCDde I9003 ja I9023 eeskujul 3ga

võttes kõrvale varsti ilmuva 4" 1,4GHz SGS Plus'i (mis peaks 01.08 suurimasse jõudma), tahaks küsida - WTF samsa, WTF??? sama näikse arvavat paljud, kuna SGZ hinded (praegu keskmiselt 5,9) on oluliselt väiksemad, kui SGS II-l (praegu keskmiselt tippmudeli vääriline 8,8).
sandistatakse tippmudeleid, aga eilseid mudeleid tehakse paremaks või on see:
1. turundusnipp, et üks valik on üle 4" HTC Sensation, SE Arc ja SGS II kõrvuti, aga kui on kõrvuti tippmudelitena alates 4" HTC Sensation, HTC Incredible S, SE Arc, LG Optimus 2X, LG Optimus Black, SGS II, SGZ, SGSL, SGS Plus - suurem võimalus, et valitake samsa pulk? Tomi Ahonen soovitas aasta alguses ka Nokial olukorra päästmiseks toota veel rohkem mudeleid
2. veavõimaluse hajutamine - kui mudel aastas-iPhonel selgub peale väljatulekut alles mõne nädalaga tõsine viga, on see ainsa mudeli korral suur jama, aga kui viga on vaid ühel modifikatsioonil 10st (GSM Arenas on praegu 16 4" ja suuremat samsa galaxyt, lugesin GSM Arena mudelitest-artiklitest ja PDA DBst kokku 18 erinevat 4" SGSi), on see vaid 1/10 probleem?
3. "kui saaks suure ekraaniga pisut odavama mudeli"? LG tegi 4" 2-tuumase Optimus 2X kõrval 4" ühetuumase Optimus Blacki, HTC tegi 4,3" tippmudelite Desire HD ja Sensation'i kõrval ka 4" ühetuumase Incredible S'i. Tomi soovitas samuti toota odavamaid (ja kallimaid) variante

Nokia hakkas 2010 ebaloogiliselt soperdama mudelite numeratsiooniga, muutes viimaste aastate arusaadavaid e5x, e6x, e7x, n8x ja n9x-seeriaid ning kus on Nokia (aktsia) nüüd? selge see, et pikapeale saavad "numbrid otsa", aga mis seeria on C2 - klassika/liug? C5 on nupunutid või puutenutid? kui juba pandi -0X, oleks võinud näiteks C2 -0X olla klassika ja -1X liug ning sama C5ga.
kuhu võib samsa viia tuntud mudelite sisuga soperdamine, müüdi 55 päevaga 3 miljonit SGS II ja tekkis peapööritus edusammudest?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar